Kedvezményeink

Kedvezmények internetes rendelésnél!

Minimális kosár méret 2000 Ft

Regisztrációs kedvezmény: 

Regisztráció után (tehát a 2. rendeléstől kezdődően), minden rendelés végösszegéből 5% kedvezmény,csak kiszállítás esetén(éttermi átvételkor nincs kedvezmény)!

10 rendelés feletti kedvezmény!

Az a regisztrált felhasználó aki legalább 10 alkalommal rendel weboldalunkon keresztül, a 11. rendeléstől kezdve a további 5% kedvezményt kap regisztrációs kedvezmény után,csak kiszállítás esetén (éttermi átvételkor nincs kedvezmény)!

Legtöbbet vásárlók kedvezménye

Az a három regisztrált felhasználó, aki az adott hónapban a legtöbbször rendelt tőlünk a weboldalon keresztül, következő hónapra 5% kedvezményt kap az internetes rendeléseire.

Az a három regisztrált felhasználó, aki az adott hónapban legnagyobb összeget költi el nálunk a weboldalon keresztül 10% kedvezményt kap a következő hónapra.

INTERNETES KEDVEZMÉNYEK SZÁMÍTÁSI MÓDJA

A kedvezményt csak kiszállítás esetén adjuk, éttermi átvételkor nincs kedvezmény.

Az weboldalon leadott rendelések esetén a %-os kedvezmények egymás után kerülnek levonásra, tehát az első 5% kedvezmény a teljes árból, a második 5% kedvezmény az első kedvezményes árból, a harmadik pedig a két előző kedvezmény alkalmazás után.

Az első 5%-os kedvezmény mértéke a teljes árhoz képest: 5%

Az első és második 5%-os kedvezmény együttes mértéke a teljes árhoz képest: 9,75%

Az első és második és harmadik 5%-os kedvezmény együttes mértéke a teljes árhoz képest: 14,26%

Az első és második 5%-os és harmadik 10%-os kedvezmény együttes mértéke a teljes árhoz képest: 18,775%

Ezzel párhuzamosan a korábbi Facebook kedvezmény megszűnt!

Kedvezmények az étteremben!

Családi kedvezmény: 

Egy felnőtt főétele mellett egy gyermek főételét az étterem állja. Maximum 2 gyermekre 2 felnőttel lehet igénybe venni, család illetve asztaltársaságonként.

Kedvezmények telefonos rendelésnél,csak kiszállítás esetén.

Értékhatáros kedvezmény: 

6000 ft feletti rendelésnél ajándék 1 l. rostos vagy 1.75 l. coca cola üdítő vagy tetszőleges desszert. Ha a vendég nem választ akkor 500 ft-os Boczkó kupont, kap ajándékba.